Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Dobrý nástup, pak trochu chyb a kontrola zápasu, hodnotí hráči

  16:41,  aktualizováno  18:43

Že si našeho gólu nikdo nevšiml? Nevadí, pro jistotu dáme ještě jeden! Hokejoví reprezentanti byli v zápase se Slovinskem na mistrovství světa strůjci kuriózní situace. V jedné herní pasáži dopravili puk do soupeřovy branky hned dvakrát, platila však jen jedna trefa. celý článek

Kuriozita: Češi dali dva góly, vracel se čas a platil jen ten první

K79a31m83i25l
Š31t61ě75p63á15n58e35k
No a co by se stalo,kdyby po tom opožděně uznaném gólu došlo k nějakém trestu? Ten by se anuloval?
V90l34a97d52i74s89l40a97v
N62o91h77e53j45l
pravidlo 94, cast 8 az 10: ----8. Pouze jeden gól může být uznán jednomu týmu v jednom úseku hry.V případě, že bylo...
V66l34a38d43i57s66l64a24v
N87o35h15e70j80l
ciste teoreticky tech golu muze padnout i vice nez dva a pak se uzna zrejme ten prvni platny z nich a analogicky se...
P19e69t37r 57J50.
D47r76a95h25o66v61z82a11l
Foto Pro novináře a komentátory je kuriozita skro všechno...
Vstoupit do diskuse

V diskusi je 24 příspěvků, poslední příspěvek 13. 5. 2017, 1:38

Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.