Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Sudí uznal penaltu kopnutou dvěma hráči

  12:59

Fotbalisté třetiligového rakouského klubu Horn předvedli stejný fígl jako nedávno v české lize Příbram. Když zahrávali penaltu, první hráč míč jen posunul a až dobíhající spoluhráč vystřelil. Striktně podle pravidel však gól platit neměl. celý článek

VIDEO: Penalta jako v Příbrami, také v Rakousku sudí gól chybně uznal

J61a72n
H45o12r29s71k74ý
Neškodí občas se kouknout do pravidel. Potom člověk třeba zjistí, že pokud by se toto stalo v prodloužené době, tak...
J23a85k19u32b
K26u24č67e66r66a
Při každé penaltě vběhnou hráči dřív než je kopnuto.
K11a85r61e24l
N72a33s47t39o19u97p79i55l
to sice můžou, ale pokud spoluhráč kopne míč do brány, tak by to nemělo platit...
J75a71n
Č51i60ž62i25n37s92k51ý
A v tom Rakousku, to byly taky Jardovy peníze? 
Vstoupit do diskuse

V diskusi je 30 příspěvků, poslední příspěvek 4. 9. 2015, 8:41

Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.