Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Sudí uznal penaltu kopnutou dvěma hráči

  13:45

Barcelonští fotbalisté sklízejí obdiv za provedení penalty ve španělské lize proti Celtě Vigo (6:1). Lionel Messi míč jen posunul a až dobíhající Luis Suárez vystřelil. Podobně nedávno zahrála pokutový kop také Příbram. Ani v jednom případě však gól platit neměl. celý článek

Barcelona jako Příbram. Ani její gól z penalty však platit neměl

S29t56a70n46i51s77l70a10v
S14r31b89a
vsadím se, že podobnými rozbory se zjistí, že cirka 80-90% penalt je špatně ze stejného důvodu. ten hráč tam nesmí...
F82i72l60i76p
J59a58r53a79b
Foto https://www.youtube.com/watch?v=VJwAE5Mtrxc
R60o77m91a60n
O73p63e61t
To kopali snAd pet minut. Doufam ze to nakonci nastavil
F83r87a38n69t93i61š35e45k
N84o88v38á79k
Pravidlo je zcela jasné, všechno je jasně vidět. Pokud rozhodčí neumí nebo nechtějí toto posoudit dle pravidel, jen to...
Vstoupit do diskuse

V diskusi je 98 příspěvků, poslední příspěvek 17. 2. 2016, 17:10

Nejčtenější

Ladislav Větvička, Přečteno: 37666

Ukrajina. Země určena k likvidaci

Markéta Šichtařová, Přečteno: 24543

Systém dělá vše, aby rodiny zdecimoval

Nejnovější

Martin Janků, 17:48

Opel Corsa

Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.