Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu
Článek s daným ID neexistuje.

Chicago porazilo Anaheim a vyzve ve finále Stanley Cupu Tampu Bay

T69o62m70á41š
V72y81d79r45á12ř
gól na 4:0 neměl být uznán,ale mělo být nařízeno trestné střílení za sekání
R28a77d25i77m
N32o87v80o19t18n10ý
Nechysta se Ruzicka povolat Sekace? Na MS by se jeste urcite hodil, ac nemam rad doplnovani kadru takhle na rychlo
J63a81n
S55t43o28d64o59l18a
Jak se tady hádáte o Hossův gól, tak zbytečně. Podle definice v pravidlech je gól uznán, když není vidět pohyb jako při...
T49o58m20á18š
H25a70n44á97č52e94k
Čtvrtek 2:00 už budu vzhůru a čekat  moc bych si přál aby to vyšlo Tampě ale i kdyby nevyhráli protože soupeř je podle...
Vstoupit do diskuse

V diskusi je 64 příspěvků, poslední příspěvek 1. 6. 2015, 0:41

Nejčtenější

Ladislav Větvička, Přečteno: 37666

Ukrajina. Země určena k likvidaci

Markéta Šichtařová, Přečteno: 24543

Systém dělá vše, aby rodiny zdecimoval

Nejnovější

Martin Janků, 17:48

Opel Corsa

Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.