Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Sporný gól rukou Aleše Besty

  11:52

Když fotbalový rozhodčí Tomáš Adámek ze záznamu shlédl zápas, který právě odřídil, vyděsil se: "Proboha, gól byl jasně rukou." Jenže na hřišti pětadvacetiletý sudí porušení pravidel záložníkovi Aleši Bestovi neodpískal. Brno tak díky neregulérní brance v důležitém ligovém utkání porazilo Most 1:0. celý článek

Sudí ruku neviděl a chtěl pískat penaltu

podívejte se na to video pořádně v okamžiku kdy Besta letí na zem tak rozhodčímu do výhledu skočí ovránce mostu a to...
jsem ted idnes jenom prolitnul, ale ani tak jsem si nevsimnul, ze by se nejak moc rozebirala penalta na Sparte... cetl...
rozhodčí může pískat maximálně okresní přebor !!!!!
Presne to samy se stalo v sobotu i v Anglii, kdy Keane z Tottenhamu udelal to samy a rozhodci si toho taky nevsim. Ale...
Vstoupit do diskuse

V diskusi je 73 příspěvků, poslední příspěvek 5. 12. 2005, 23:36

Nejčtenější

Ladislav Větvička, Přečteno: 37666

Ukrajina. Země určena k likvidaci

Markéta Šichtařová, Přečteno: 24543

Systém dělá vše, aby rodiny zdecimoval

Nejnovější

Martin Janků, 17:48

Opel Corsa

Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.